Bemutatkozás

A Felszámoló-REORG Zrt. jogelődje, a REORG Válságkezelő és Felszámló Kft. 1991-ben került megalapításra, majd 2006-ban a ma is állami tulajdonban álló REORG Gazdasági és Pénzügyi Zrt. tulajdonába került.

Jelenlegi tulajdonosa 2009 szeptemberében privatizálta azzal a céllal, hogy a jövőben a felszámolási üzletág transzparens keretek között kerülhessen lebonyolításra, valamint az ügyletek a hitelezői érdekek teljes körű figyelembe vételével, a törvényi előírásoknak maximálisan eleget téve és az előírt határidőknek megfelelően záruljanak le.

Társaságunk elkötelezett amellett, hogy mind felszámolói, mind vagyonfelügyelői korrekt munkát végezzenek, a felszámolói szakma résztvevőinek teljes megelégedésére.

Társaságunk 5 fő felszámolóbiztost, két fő szakvizsgázott jogászt, két fő kamarai tagsággal bíró könyvvizsgálót és 5 fő felszámoló asszisztenst, valamint 1 fő adminisztrátort foglalkoztat. Társaságunk megalapítása óta közel 2000 felszámolást, végelszámolást, vagyonrendezést illetve csődeljárást bonyolított, melyekből átlagosan 600 folyamatban lévő ügy van